Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vraag om een vrijblijvende offerte!

Contact

Van den Berg Staalbouw B.V. biedt een breed scala aan diensten ten behoeve van staalbouw. Het betreft het hele traject om een staalconstructie te realiseren.
Het ontwerpen, produceren en monteren van bijvoorbeeld een liftschacht, een trap of een schouwburg, dat is wat Van den Berg voor u kan betekenen. Maar objecten voorzien van besturingstechniek en klussen ten behoeve van machinebouw is ook mogelijk. Van den Berg Staalbouw B.V. werkt volgens uw wensen en zorgt voor passende oplossingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen of om een persoonlijke prijsberekening te laten maken.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.
VAN DEN BERG STAALBOUW
De Wielen 5
8501 TK JOURE
Nederland

E-mail: info@vandenbergjoure.nl
Bel ons: +31 (0) 513 411 163

Vrijblijvende offerte

Wilt u een persoonlijke prijsberekening? Geef telefonisch of per mail aan waar u graag een prijsopgaaf van wilt. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze calculator Libbe Dotinga.
E-mail: libbe@vandenbergjoure.nl

Bel ons: +31 (0) 513 411 163

Neem contact met ons op!

De Wielen 5, 8502 TK Joure, Netherlands