Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vraag om een vrijblijvende offerte!

Contact

Van den Berg Staalbouw B.V. biedt een breed scala aan diensten ten behoeve van staalbouw. Het hele traject om een staalconstructie te realiseren gebeurt in eigen fabriek. Van de tekeningen op kantoor, productie in eigen werkplaats tot het compleet monteren op de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in grote (bedrijfs)panden, nieuwbouw en uitbreidingen, compleet met staalconstructie en beplating. Ook voor de kleinere klusjes kunt u bij ons terecht zoals trappen en balustrades maar ook hoeklijnen en kolommen. Materialen ten behoeve van machinebouw is ook mogelijkbij ons. Van den Berg werkt volgens uw wensen en zorgt voor passende oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact met ons opnemen kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

Staalbouw van den Berg B.V.
De Wielen 5
8501 TK JOURE
Nederland

E-mail: info@vandenbergjoure.nl
Bel ons: +31 (0) 513 411 163

Vrijblijvende offerte

Wilt u een persoonlijke prijsberekening? Geef telefonisch of per mail aan waar u graag een prijsopgaaf van wilt. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze calculator.
E-mail: calculatie@vandenbergjoure.nl

Bel ons: +31 (0) 513 411 163

Neem contact met ons op!